Üdvözöllek az Elfi Autóház nevében!

Ezt az oldalt vagy azért olvasod, mert autót vennél, vettél, eladnád, és érdekel állapota, vagy hamarosan lejár az autód műszaki vizsgájának érvényessége. Ha a legutoljára felsorolt indok miatt vagy itt, különösképpen vedd fontolóra a következőket:

Elgondolkoztál már azon, hogy miért izgulunk a műszaki vizsga előtt?
Mert szeretnéd tudni, hogy mennyit kell az autódra költeni, illetve titkon azt reméled, hogy nem kell, illetve, hogy legalábbis nem annyit?
Vagy, mert tartasz a számodra nem részletesen ismert megmérettetéstől, még ha csak az autódat érinti is?
Vagy, mert nincs kedved megint az autószerelőhöz menni?
Vagy, mert szeretnéd megtalálni ár / teljesítményben a legoptimálisabb megoldást?
Vagy, mert tudat alatt azért mégiscsak szeretnéd autódat műszakilag a lehető legjobb állapotban tudni és úgy érzed, hogy kompromisszumokra kényszerülsz?

Kezdeném a legfontosabbal: Nálunk Egyetlen Autó sem bukott meg a Műszaki Vizsgán! Tudod miért?

Azért nem, mert mielőtt elkezdenénk a hatósági eljárást, állapotfelmérést végzünk. Ugyanazokat a vizsgálatokat, ellenőrzéseket, ugyanazokkal a műszerekkel, berendezésekkel, mint a hatósági eljárás során, azaz a Műszaki Vizsgán. Ha az autó műszaki állapota megfelelő, akkor azonnal kezdjük a hatósági eljárást és meg fogjuk hosszabbítani az autód Műszaki Vizsgájának érvényességét.

Ha valamilyen hibát, esetleg hibákat találunk, akkor azt az állapotfelmérő lapra részletesen leírjuk, Te pedig pontosan tudni fogod, hogy az autódon mit kell kijavítani, kijavíttatni, és csak az Állapotfelmérés díját kell kifizetned.

Az Állapotfelmérés során nem kérünk meg ilyen, olyan okra hivatkozva, hogy fáradj a várakozó helységbe. Nálunk az a természetes, hogy minden művelet a szemed előtt zajlik. Nézheted a CO mérést, fékmérést a görgős fékpadon, a lökésgátlók ellenőrzését.
Lemehetsz a Vizsgabiztossal a vizsgálóaknába, foghatod a gömbfejet, a futómű stabilizáló, összekötő rúdjain, megérezheted milyen az, amikor jó nem lóg nem kotyog. A Vizsgabiztos mindent részletesen, megmutat, elmagyaráz. Felhívja a figyelmed, ha valamelyik alkatrészt ki kell cserélni a közeljövőben.

Az a tapasztalatunk, hogy az autók úgy vannak összerakva, hogy néhány extrém igénybevételtől eltekintve 4-6 évesen, ha a gyár által javasolt karbantartásokat is elvégezték 100 autóból 100 simán átmegy a műszaki vizsgán. Ilyen korú autódat hozd el nyugodtan hozzánk, meglátod, a Tiédet is levizsgáztatjuk.

Az Elfi Autóházat korszerű műszerekkel és berendezésekkel szereltük fel.
A műszereket negyedévente, félévente kalibráltatjuk, évente pedig, az Országos Mérésügyi Hivatal szakembereivel hitelesíttetjük.
Ez a háttér teszi lehetővé, hogy az autódon a lehető legpontosabb méréseket végezzük.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság Integrált Ügyviteli un. KÖKIR rendszerén folyik a vizsgáztatás, Olyan módon, hogy 3 vizsgálat, a környezetvédelmi vizsgálat, Fékmérés, Lökésgátló mérések eredményei, a mérés során az autó kamerával rögzített képével együtt az interneten keresztül automatikusan kerül a központi rendszerbe.

Ez Magyarországon kijelölt összes vizsgálóállomásra érvényes.
Teljesen mindegy, hogy a vizsgabiztos az autószerelőd gyerekkori barátja, iskolatársa, kék szemű, vagy szigorú tekintetű, nincs mód felhasználói beavatkozásra, ez egy objektív emberi tényezőket kizáró vizsgálat.

Ha olyan valakire bízod az autód műszaki vizsgáztatását, aki nem rendelkezik a megfelelő műszerekkel, nem lehetsz biztos a Műszaki Vizsga sikerében. Ezt a helyzetet kétféle módon szokták kezelni:
vagy kicserélnek úgy alkatrészeket, amire nem lett volna szükség. Ettől az autód jobb lesz, de feleslegesen költötted a pénzed.
vagy elviszik az autót műszakiztatni, mert hátha mégis, aztán a hibákat csak ki kell javítani. Ekkor meg Te fizeted a próbaút költségeit.

Nem sokkal egyszerűbb, világosabb, tiszta helyzet, ha elhozod hozzánk állapotfelmérésre, és a feltárt hibákat csináltatod meg?

Az Elfi Autóház rendelkezik az Allianz biztosítónál az alapbiztosításokon ( tűz, betöréses lopás, elemi kár stb.) túlmenően, általános felelősségbiztosítással, és munkáltatói felelősségbiztosítással is. Ha ne agyj’ Isten valami történne nem a havi árbevétel a fedezet.
Nyugodtan nálunk hagyhatod autódat, mert mi nem visszük, egy jó barátunk meg pláne nem, a Te benzineddel, a Te kockázatodra sehova.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, telefonon: 06-56-452-275; 06-20-500-0094, személyesen, vagy akár emailben és egyeztess velünk időpontot.